20141230

;_;



hot af---- ;__;

Assalammualaikum.

ok aku tahu takde sape yang akan bace post nih lol tapi disebabkan aku bosan, aku buat, nyehehe, fuuuu dah lama betul aku tak update blog nih. semenjak jadi pemalas ((lmao)) ni sume bende tak nak buat. ish ape nak jadi den nih. kahkahkah.

cepat je masa berlalu. esok dah 2015. fuu tak sangka jugak aku dh unofficial 16 nanti. haha, rasa macam tua sangat pulak e,e ala baru 16 bukan 61 lol ahaha, anddddddddd aku harap aku dapat tinggi lagi ;__; ((tetibe ckp pasal tinggi)) tinggi aku sekarang 163. kalau dapat 168, 169 tuh okay lah. haha , aku jeles gak kat Hyunnie , sebab tinggi dia 169 e_e tinggi betul.

andddddddddd result pt3 okay lmao memang tak yah cakap hahaha teruks duh. sekolah aku 2 orang je dapat straight As, fuu hebat ah. yang aku tahu sorang laki , sorang lagi tak dapat dikenal pasti, haha. pandai duhhh. gila ah. soalan yang mcm dak U tuh dia boleh jawab betul. budak pandai, boleh semua. haha ok tak lol.

aku ni tak tahu lah nak sambung buat fanfic ke tidak. dah kalau komputer jarang dapat guna, acano lah den nak meng update. takpelah, redha je mampu hahaha. okay dah lah, mengantuk lah pulak lmao kehkeh kbye adioss

20141020

baek

Assalammualaikum.

Yooo. Im baek sangat. lol. Ni aku update guna henset je. Maklum la laptop tak ada. Sobs. Tapi aku dapat berita gembira yang ayah aku beli komputer baru. Omg yassss ;^^^^^; boleh aku update fanfic, buat poster macam dulu. Ya Allah, rindunyaaa aku nak buat semua tuh lagi-ii buat poster hiks ;----;

Tapi entah lah aku buat ke tak lol. Lagipun aku ni kan dah memang malas sekarang. app blog ni dah lama ada kat henset tapi baru sekarang update ni ha lol.

Teringat kat pt3.... sorry not sorry. Sains dengan math tak sah kalau tak susah. Sobbsss ;--; bagi aku lah lol. Bagi orang pandai tuh tak ada masalah. Well, aku ni bukan otak kiri. So yeahh. Terima saja lahh haha tapi walaupun bukan otak kiri pun kalau belajar betul2 memang konpom pandai. Aku ni sebenarnya boleh pandai. Boleh masuk kelas pertama. Cume sifat malas ada dalam diri tuh nyebabkan tak pandai. Malas nak belajar. Selalu on fb. Time pt3 pun aku onl lol.

Ok lah bye. Tak sabar nak nunggu komputer dipasang ni haha lol. Adiosss

20140812

asianfanfics


Assalammualaikum.

hahahahahahahahahahahahahahahaha lol apa aku nih.

hehehe, aku cuma nak cakap aku dah join asianfanfics tuh je ._. lol walaupun grammar tak berapa betul lagi, buat jugak. ahhh who cares :v aku tengok Ili buat , aku pun buat ah . dia pun sama gak macam aku , jenis tak berapa nak pandai pun dalam eng , xD  e n e

kene improve lagi english. tapi buat je, asalkan ada orang faham walaupun broken. well, english kan bukan bahasa first kita. kalau bahasa first, tak payah cakap lah, memang aku buat dari dulu lagi :v elehh, tatabahasa untuk bahasa melayu pun tak betul lagi , ewe 

haha it's okay manusia tak perfect, selalu buat salah. so tak kesah lah kan kalau english aku broken. 

asianfanfics

baca lahh ;n; fanfics kat sini pun tak update. huishhh. aku rasa memang berhabuk account aku kat asianfanfics tuh sebab aku tak ada laptop. SERIUS tak ada ni pun guna ayah aku punya. ayah aku mana kasi pakai selama lamanya laptop dia nih. hiksssss T__T gubyee ... urm u n u

bila dapat laptop sendiri ni ;n; i swear bila dapat laptop baru, memang aku update semuanya termasuk ff, blog ni. photoshop pun aku akan download semuanya sampai berat laptop lol tak ada lah gitu , xDD

urmm ;A;

Adios.