20140812

asianfanfics


Assalammualaikum.

hahahahahahahahahahahahahahahaha lol apa aku nih.

hehehe, aku cuma nak cakap aku dah join asianfanfics tuh je ._. lol walaupun grammar tak berapa betul lagi, buat jugak. ahhh who cares :v aku tengok Ili buat , aku pun buat ah . dia pun sama gak macam aku , jenis tak berapa nak pandai pun dalam eng , xD  e n e

kene improve lagi english. tapi buat je, asalkan ada orang faham walaupun broken. well, english kan bukan bahasa first kita. kalau bahasa first, tak payah cakap lah, memang aku buat dari dulu lagi :v elehh, tatabahasa untuk bahasa melayu pun tak betul lagi , ewe 

haha it's okay manusia tak perfect, selalu buat salah. so tak kesah lah kan kalau english aku broken. 

asianfanfics

baca lahh ;n; fanfics kat sini pun tak update. huishhh. aku rasa memang berhabuk account aku kat asianfanfics tuh sebab aku tak ada laptop. SERIUS tak ada ni pun guna ayah aku punya. ayah aku mana kasi pakai selama lamanya laptop dia nih. hiksssss T__T gubyee ... urm u n u

bila dapat laptop sendiri ni ;n; i swear bila dapat laptop baru, memang aku update semuanya termasuk ff, blog ni. photoshop pun aku akan download semuanya sampai berat laptop lol tak ada lah gitu , xDD

urmm ;A;

Adios.