20141020

baek

Assalammualaikum.

Yooo. Im baek sangat. lol. Ni aku update guna henset je. Maklum la laptop tak ada. Sobs. Tapi aku dapat berita gembira yang ayah aku beli komputer baru. Omg yassss ;^^^^^; boleh aku update fanfic, buat poster macam dulu. Ya Allah, rindunyaaa aku nak buat semua tuh lagi-ii buat poster hiks ;----;

Tapi entah lah aku buat ke tak lol. Lagipun aku ni kan dah memang malas sekarang. app blog ni dah lama ada kat henset tapi baru sekarang update ni ha lol.

Teringat kat pt3.... sorry not sorry. Sains dengan math tak sah kalau tak susah. Sobbsss ;--; bagi aku lah lol. Bagi orang pandai tuh tak ada masalah. Well, aku ni bukan otak kiri. So yeahh. Terima saja lahh haha tapi walaupun bukan otak kiri pun kalau belajar betul2 memang konpom pandai. Aku ni sebenarnya boleh pandai. Boleh masuk kelas pertama. Cume sifat malas ada dalam diri tuh nyebabkan tak pandai. Malas nak belajar. Selalu on fb. Time pt3 pun aku onl lol.

Ok lah bye. Tak sabar nak nunggu komputer dipasang ni haha lol. Adiosss

No comments :