20141230

;_;



hot af---- ;__;

Assalammualaikum.

ok aku tahu takde sape yang akan bace post nih lol tapi disebabkan aku bosan, aku buat, nyehehe, fuuuu dah lama betul aku tak update blog nih. semenjak jadi pemalas ((lmao)) ni sume bende tak nak buat. ish ape nak jadi den nih. kahkahkah.

cepat je masa berlalu. esok dah 2015. fuu tak sangka jugak aku dh unofficial 16 nanti. haha, rasa macam tua sangat pulak e,e ala baru 16 bukan 61 lol ahaha, anddddddddd aku harap aku dapat tinggi lagi ;__; ((tetibe ckp pasal tinggi)) tinggi aku sekarang 163. kalau dapat 168, 169 tuh okay lah. haha , aku jeles gak kat Hyunnie , sebab tinggi dia 169 e_e tinggi betul.

andddddddddd result pt3 okay lmao memang tak yah cakap hahaha teruks duh. sekolah aku 2 orang je dapat straight As, fuu hebat ah. yang aku tahu sorang laki , sorang lagi tak dapat dikenal pasti, haha. pandai duhhh. gila ah. soalan yang mcm dak U tuh dia boleh jawab betul. budak pandai, boleh semua. haha ok tak lol.

aku ni tak tahu lah nak sambung buat fanfic ke tidak. dah kalau komputer jarang dapat guna, acano lah den nak meng update. takpelah, redha je mampu hahaha. okay dah lah, mengantuk lah pulak lmao kehkeh kbye adioss