20150114

2015




Assalammualaikum.

okay... so aku buat post nih saje je. bosan katekan. Hahaha. okay dah, aku just nak cerita aku dah tahu aku kelas apa. erm aku dapat 4v2. dalam kelas tuh ada aliran seni, perdagangan, ict & ekonomi asas, actually kene pilih salah satu nak ict ke atau ekonomi asas. tapi aku belum pilih lagi, rasa macam nak ict heuheu. well, kita tengok dulu LOL

nasib lah den tak masuk kelas 4k1. bersyukur gila den hahahaha. tak nak ah kelas tuh, ramai dak nakal. fuhh nasib baik. tapi mpv pun okay actually. memasak. tapi... ada jugak budak yang aku tak suka dalam tuh lol dalam kelas aku pun. aduhhhh. tak suka do aku. kalau takda dorang tuh aman untuk 2 tahun. eue kahkahkah.

oh kali ni dapat kelas ngn ena lagi. sha & piqah pun sama jugak. wuuu geng lol. hahaha. aku duk sebelah piqah. kat tempat sebelah tingkap eue and tadi mak aku datang sekolah nak ambik duit brim tuh. dia datang dengan afiq heheheeee comel je budak kecik tuh. ena siap cubit pipi dia tadi hahaha.

okay dah lah, penat aku menaip. nak siapkan ff baru tdi untuk chapter 1 tapi nanti-nanti je lah lol haha. okay byee adioss