20160804

eyyo


((gambar takde kaitan dgn post ni))

Heyyo gaissss. ok tahu takde sape yang bace tapi tetap jugak nak buat post gahhahaga. Omg memang dah lama gila aku tak update pape kat blog ni. rinduuu time dulu dulu D; sekarang ni makin besar, makin banyak yang berubah. macam2 benda aku dah lalui sebelum ni ;'')) aku tabah menghadapinya lol

anddddddddd macam2 jadi kat skolah dah hahahaha ni dah penghujung dah ni. nak dekat spm dah omg. cepat sangat masa berlalu. D; rase cam tak sanggup nak tinggalkan sekolah even sekolah mmg annoying bagi aku lol tapi macam2 kenangan kot. lepasnih tak dapat nak join event2 yang skolah buat :( weyhhh sebak do rasa.

even aku tak suka skolah ((tak suka blajar je senanya)) tapi aku rase tak sanggup nak tinggalkan skolah. boleh tak nak kekal as form 4 ;'')) Hmmmmmmmmmmmm lol. dah habis sekolah lepasnih, tak tahu la apa jadi dngn aku ;''))  

btw sekarang ni aku tngh try download photoshop cs4. rindu do nak buat posteerrrrrrrrr. harap menjadi la photoshop ni ;'')) aku tngh teringin gegile nak buat poster skrg ni lepas sekian lama tak buat ;'')) konpem buruk ya amat lol.

and pasal fanfic ni tahla kejap ada idea kejap takda. dah rajin nak taip pahtu tkde idea lak nak taip apa HAHAHA tapi kejap lagi aku try lah buat. ada la idea sikit2 huhuhu. ok tu jelah kot, inshaAllah update lepasni even takde orang bace hahaghaga


adios


20160209

walaweh


Assalammualaikum.

heyyo gaisss. dah masuk bulan februari dah. skejap je masa berlalu and aku still counting days bila my precious nak sampai ni huhu hahahah. eiiishh tak sabar doh nak pakai henset baru. boleh selpiak bebanyak, Lol. aku dah meluat pakai henset lame ni. Hahaha tapi henset lame ni lah yang banyak berjasa dengan aku even aku slalu sakit hati gak hurr ;-;

aku ingat dah sambung ff pasnih HAHAHA dah lame doh aku tak update cite baru aku buat tuh. beyond broken tajuknya hikhik. lagipun tengah sensorang kat rumah ni. yang lain sume gi tengok mak sedare aku buat keropok lekor HAHAHAHA, aku sekarang kat ganuuu, kampung aku. 

esok  baru balik perak. haaaa rindu katil akuu, hahaha. hw nasib dah siap. ade la gak sikit yang tak siap lagi tapi takpe inshaAllah aku buat nanti *muka bulan* HAHAHAGAHA . kerja kursus ict yang cikgu nak lepas cny ni aku dah siap sebelum balik kampung, legaaaa. ade lagi satu kerja kursus nye tapi cikgu bagi mase yang lame tuk siapkan. tapi aku konpius gak doh cane nak buat even cikgu dah tunjuk kit haritu.

ade buat sikit tadi, tah amende yang tak menjadinye, penat dah aku cari jalan penyelesaiannye , tak jumpe2 gak hurr memamg fedup lah citenye hahah sabo jelah aku . entah bile boleh siapnye tuh .nanti nak tanya cikgu balik ,

ok.... lepas zohor ni keluar pegi bandar. takdelah mereput sangat ahahaa. ok tu je kot. kalo aku rajin, aku update lah lagi huahua ;-;

adioss mayonis HAHAHAHA

20160123

hui


Assalammualaikum.

heii im back again. saje nak buat post bosan lak hakhak. tapi no idea lah hmmm. ok setakat nih, okay je lagi skolah. tapi tulah, cikgu nye pun bagi keje skolah mcm cuti seminggu. belum raya cina lagi nanti. raya cina nanti cuti seminggu. entah bosan entah tak lah. dah lah my fav keje em.. HAHAHA yeaa my fav ehee.

hampir 6 bulan kami bersama hahah hehehe. ok lantak kat situ dulu. memacam jadi gak ah time 3 minggu persekolahan ni. sabtu lepas ade merentas desa tapi aku tak pegi xD dah lah tahun last tapi tak gi hahahah malas punye pasal. takpe lepasnih rajin2 kan diri pegi event lain lak cehh.

kelab je aku aktif hahah sebab aku jadi bendahari hurr ahahah. permainan ngan unit uniform aku tak aktif sangat hahah lantok ler. takpe setahun jer lagi skolah lol

takde idea dah nak menaip hahaha ok lah adios lol

20160118

whutt



Assalammualaikum.

walawehhhh dah 2016 dahh. skejap je masa berlalu. dah lama gile do aku tak update blog ni hahah. berhabuk dah uhuk uhuk. tahun ni spm do. takutttt den. memang banyak ler aktiviti tahun ni hahah. tu pun aku malas betul nak pegi hurr hahah lantak situ. 

tahun ni aku decide nak jadi prs aka pembimbing rakan sebaya HAHAHA boleh ke aku bimbing orang. Lol takpe aku jadi pun sebab nak dapat markah hahah. spm en tahun ni so nak markah lebih kit. tu pun tak tahu lagi jadi ke tak sebab baru hantar borang and kene interview dulu hakhak

kalo dapat tuh okay lah. ade lah jugak markah en tuk koko tahun ni, anddd banyak keje kursus. ni pun pinjam laptop ayah aku hahah sebab nak buat kerja kursus ict punye pasal. alang2 tuh sambil menyelam minum air, layan blog jap hahhahaha. 

so tu jelah kot nak diceritakan. ade banyak lagi tapi lantok lah situ. andddd aku rindu do nak buat poster cam dulu em. kalo ade photoshop dah lame aku buat. tapi kalo buat balik konfem buruk gila sebab dah lame gila namatinya tak buat poster. dah lama tak bukak photoshop dan aku mmg rindu hahahah.

ok tu jelah. adioss mios hahah cct