20160123

hui


Assalammualaikum.

heii im back again. saje nak buat post bosan lak hakhak. tapi no idea lah hmmm. ok setakat nih, okay je lagi skolah. tapi tulah, cikgu nye pun bagi keje skolah mcm cuti seminggu. belum raya cina lagi nanti. raya cina nanti cuti seminggu. entah bosan entah tak lah. dah lah my fav keje em.. HAHAHA yeaa my fav ehee.

hampir 6 bulan kami bersama hahah hehehe. ok lantak kat situ dulu. memacam jadi gak ah time 3 minggu persekolahan ni. sabtu lepas ade merentas desa tapi aku tak pegi xD dah lah tahun last tapi tak gi hahahah malas punye pasal. takpe lepasnih rajin2 kan diri pegi event lain lak cehh.

kelab je aku aktif hahah sebab aku jadi bendahari hurr ahahah. permainan ngan unit uniform aku tak aktif sangat hahah lantok ler. takpe setahun jer lagi skolah lol

takde idea dah nak menaip hahaha ok lah adios lol

20160118

whutt



Assalammualaikum.

walawehhhh dah 2016 dahh. skejap je masa berlalu. dah lama gile do aku tak update blog ni hahah. berhabuk dah uhuk uhuk. tahun ni spm do. takutttt den. memang banyak ler aktiviti tahun ni hahah. tu pun aku malas betul nak pegi hurr hahah lantak situ. 

tahun ni aku decide nak jadi prs aka pembimbing rakan sebaya HAHAHA boleh ke aku bimbing orang. Lol takpe aku jadi pun sebab nak dapat markah hahah. spm en tahun ni so nak markah lebih kit. tu pun tak tahu lagi jadi ke tak sebab baru hantar borang and kene interview dulu hakhak

kalo dapat tuh okay lah. ade lah jugak markah en tuk koko tahun ni, anddd banyak keje kursus. ni pun pinjam laptop ayah aku hahah sebab nak buat kerja kursus ict punye pasal. alang2 tuh sambil menyelam minum air, layan blog jap hahhahaha. 

so tu jelah kot nak diceritakan. ade banyak lagi tapi lantok lah situ. andddd aku rindu do nak buat poster cam dulu em. kalo ade photoshop dah lame aku buat. tapi kalo buat balik konfem buruk gila sebab dah lame gila namatinya tak buat poster. dah lama tak bukak photoshop dan aku mmg rindu hahahah.

ok tu jelah. adioss mios hahah cct