20160123

hui


Assalammualaikum.

heii im back again. saje nak buat post bosan lak hakhak. tapi no idea lah hmmm. ok setakat nih, okay je lagi skolah. tapi tulah, cikgu nye pun bagi keje skolah mcm cuti seminggu. belum raya cina lagi nanti. raya cina nanti cuti seminggu. entah bosan entah tak lah. dah lah my fav keje em.. HAHAHA yeaa my fav ehee.

hampir 6 bulan kami bersama hahah hehehe. ok lantak kat situ dulu. memacam jadi gak ah time 3 minggu persekolahan ni. sabtu lepas ade merentas desa tapi aku tak pegi xD dah lah tahun last tapi tak gi hahahah malas punye pasal. takpe lepasnih rajin2 kan diri pegi event lain lak cehh.

kelab je aku aktif hahah sebab aku jadi bendahari hurr ahahah. permainan ngan unit uniform aku tak aktif sangat hahah lantok ler. takpe setahun jer lagi skolah lol

takde idea dah nak menaip hahaha ok lah adios lol

No comments :