20160118

whutt



Assalammualaikum.

walawehhhh dah 2016 dahh. skejap je masa berlalu. dah lama gile do aku tak update blog ni hahah. berhabuk dah uhuk uhuk. tahun ni spm do. takutttt den. memang banyak ler aktiviti tahun ni hahah. tu pun aku malas betul nak pegi hurr hahah lantak situ. 

tahun ni aku decide nak jadi prs aka pembimbing rakan sebaya HAHAHA boleh ke aku bimbing orang. Lol takpe aku jadi pun sebab nak dapat markah hahah. spm en tahun ni so nak markah lebih kit. tu pun tak tahu lagi jadi ke tak sebab baru hantar borang and kene interview dulu hakhak

kalo dapat tuh okay lah. ade lah jugak markah en tuk koko tahun ni, anddd banyak keje kursus. ni pun pinjam laptop ayah aku hahah sebab nak buat kerja kursus ict punye pasal. alang2 tuh sambil menyelam minum air, layan blog jap hahhahaha. 

so tu jelah kot nak diceritakan. ade banyak lagi tapi lantok lah situ. andddd aku rindu do nak buat poster cam dulu em. kalo ade photoshop dah lame aku buat. tapi kalo buat balik konfem buruk gila sebab dah lame gila namatinya tak buat poster. dah lama tak bukak photoshop dan aku mmg rindu hahahah.

ok tu jelah. adioss mios hahah cct 

No comments :