20160209

walaweh


Assalammualaikum.

heyyo gaisss. dah masuk bulan februari dah. skejap je masa berlalu and aku still counting days bila my precious nak sampai ni huhu hahahah. eiiishh tak sabar doh nak pakai henset baru. boleh selpiak bebanyak, Lol. aku dah meluat pakai henset lame ni. Hahaha tapi henset lame ni lah yang banyak berjasa dengan aku even aku slalu sakit hati gak hurr ;-;

aku ingat dah sambung ff pasnih HAHAHA dah lame doh aku tak update cite baru aku buat tuh. beyond broken tajuknya hikhik. lagipun tengah sensorang kat rumah ni. yang lain sume gi tengok mak sedare aku buat keropok lekor HAHAHAHA, aku sekarang kat ganuuu, kampung aku. 

esok  baru balik perak. haaaa rindu katil akuu, hahaha. hw nasib dah siap. ade la gak sikit yang tak siap lagi tapi takpe inshaAllah aku buat nanti *muka bulan* HAHAHAGAHA . kerja kursus ict yang cikgu nak lepas cny ni aku dah siap sebelum balik kampung, legaaaa. ade lagi satu kerja kursus nye tapi cikgu bagi mase yang lame tuk siapkan. tapi aku konpius gak doh cane nak buat even cikgu dah tunjuk kit haritu.

ade buat sikit tadi, tah amende yang tak menjadinye, penat dah aku cari jalan penyelesaiannye , tak jumpe2 gak hurr memamg fedup lah citenye hahah sabo jelah aku . entah bile boleh siapnye tuh .nanti nak tanya cikgu balik ,

ok.... lepas zohor ni keluar pegi bandar. takdelah mereput sangat ahahaa. ok tu je kot. kalo aku rajin, aku update lah lagi huahua ;-;

adioss mayonis HAHAHAHA