20160804

eyyo


((gambar takde kaitan dgn post ni))

Heyyo gaissss. ok tahu takde sape yang bace tapi tetap jugak nak buat post gahhahaga. Omg memang dah lama gila aku tak update pape kat blog ni. rinduuu time dulu dulu D; sekarang ni makin besar, makin banyak yang berubah. macam2 benda aku dah lalui sebelum ni ;'')) aku tabah menghadapinya lol

anddddddddd macam2 jadi kat skolah dah hahahaha ni dah penghujung dah ni. nak dekat spm dah omg. cepat sangat masa berlalu. D; rase cam tak sanggup nak tinggalkan sekolah even sekolah mmg annoying bagi aku lol tapi macam2 kenangan kot. lepasnih tak dapat nak join event2 yang skolah buat :( weyhhh sebak do rasa.

even aku tak suka skolah ((tak suka blajar je senanya)) tapi aku rase tak sanggup nak tinggalkan skolah. boleh tak nak kekal as form 4 ;'')) Hmmmmmmmmmmmm lol. dah habis sekolah lepasnih, tak tahu la apa jadi dngn aku ;''))  

btw sekarang ni aku tngh try download photoshop cs4. rindu do nak buat posteerrrrrrrrr. harap menjadi la photoshop ni ;'')) aku tngh teringin gegile nak buat poster skrg ni lepas sekian lama tak buat ;'')) konpem buruk ya amat lol.

and pasal fanfic ni tahla kejap ada idea kejap takda. dah rajin nak taip pahtu tkde idea lak nak taip apa HAHAHA tapi kejap lagi aku try lah buat. ada la idea sikit2 huhuhu. ok tu jelah kot, inshaAllah update lepasni even takde orang bace hahaghaga


adios


No comments :